Arrangementen

Winter Arrangement 2018-2019

Gedurende de wintermaanden 1-11-2018 t/m 28-02-2019 hebben wij een speciale aanbieding, 3    aaneengesloten overnachtingen voor 2 personen voor een totaalprijs van €230,00 inclusief ontbijt.

Leuk om te combineren met het huren van een fiets voor het maken van fietstochten door ons Limburgse natuurschoon. Natuurlijk mag u ook uw eigen fietsen meenemen.

.

Het Zomer Wandel Arrangement 2019

Wie eenmaal heeft kennis gemaakt met het natuurgebied Leudal zal er zeker meerdere keren naar terugkeren. Uitgestrekte bossen, akkers en graslanden, maar het meest karakteristieke zijn toch wel de schilderachtige beekdalen. De Zelsterbeek en de Leudalbeek vinden hier vrij hun weg, wat uniek is in Nederland. Een wandeling door het Leudal is een mooie ervaring door de combinatie van cultuurgeschiedenis en natuur. Het arrangement zijn; 2 aaneengesloten overnachtingen voor 2 personen met een goed stevig wandelontbijt, bij startpunt Restaurant Elisabethof een wandelroutekaart naar keuze van 5-27 km en bij terugkomst of tussendoor genieten van een maaltijdlunch naar keuze, voor een prijs van €185,00(excl. toeristenbelasting).

Het smakelijke ontbijt wordt op de kamer aangeleverd in een picknickmand. Koffie en thee faciliteiten op de kamer zijn inbegrepen. 

DIRECT BOEKEN

Klik hier
Website laten maken door Modual.