Arrangementen

Winter Arrangement 2016-2017

Gedurende de wintermaanden 1-11-2016 t/m 28-02-2017 hebben wij een speciale aanbieding, 3 aaneengesloten overnachtingen voor 2 personen voor een totaalprijs van €225,00 inclusief ontbijt.

Leuk om te combineren met het huren van een fiets voor het maken van fietstochten door ons Limburgse natuurschoon. Natuurlijk mag u ook uw eigen fietsen meenemen.

Ar..Remunj..ment (Roermond arrangement)

Leuk 3-daags arrangement om Roermond te ontdekken,inclusief gratis kaart voor de stadswandeling. Ideaal te combineren met een bezoek aan het Designer Outlet Center alwaar regelmatig kortingskaarten voor 10% op aankopen worden verstrekt. Twee aaneengesloten doordeweekse nachten en gratis fles wijn voor een totaalprijs van €160,00 inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

Het Zomer Wandel Arrangement 2017

Wie eenmaal heeft kennis gemaakt met het natuurgebied Leudal zal er zeker meerdere keren naar terugkeren. Uitgestrekte bossen, akkers en graslanden, maar het meest karakteristieke zijn toch wel de schilderachtige beekdalen. De Zelsterbeek en de Leudalbeek vinden hier vrij hun weg, wat uniek is in Nederland. Een wandeling door het Leudal is een mooie ervaring door de combinatie van cultuurgeschiedenis en natuur. Het arrangement zijn; 2 aaneengesloten overnachtingen voor 2 personen met een goed stevig wandelontbijt, bij startpunt Restaurant Elisabethof een wandelroutekaart naar keuze van 5-27 km en bij terugkomst of tussendoor genieten van een maaltijdlunch naar keuze, voor een totaalprijs van €180,00.

Speciale vrienden aanbieding 2016/2017

Voor bevriende stellen of familie die gelijktijdig van deze aanbiedingen gebruik maken en beide kamers boeken, bieden wij een goede fles wijn aan voor de avond van aankomst.

Speciale gezinsaanbieding 2016/2017

Gezinnen kunnen beide kamers boeken, de B&B heeft zijn eigen ingang en de kamers liggen boven elkaar, door de interne hal zijn de kamers goed bereikbaar. Eventueel kunnen de aanwezige bedden gescheiden worden opgemaakt en is er de mogelijkheid tot het bijplaatsen van een extra bed. Voor een reservering voor meerdere dagen kunt u contact opnemen voor een speciaal prijsaanbod en extra's.

Onze kamers zijn standaard voorzien van een 2-persoons opgemaakt bed, tegen een meerprijs van €5,00 per verschoning kunnen de bedden als 1-persoons worden opgemaakt en los geplaatst.

Betaling geschiedt contant ter plaatse of vooraf op onze bankrekening. Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting, voor 2016 tarief vastgesteld op €1,20 p.p.p.n. 

Het smakelijke ontbijt wordt op de kamer aangeleverd in een picknickmand. Koffie en thee faciliteiten op de kamer zijn inbegrepen. 

DIRECT BOEKEN

Klik hier
Website laten maken door Modual.