HELENA’S HOEVE

DE KAMERS

Helena’s Hoeve bestaat uit 2 appartementen in een langgevel boerderij gelegen in Buggenum. Een pittoresk dorpje aan de Maas vlakbij Roermond. De boerderij stamt uit 1871 en is compleet gerenoveerd. Wij proberen onze ecologische voetafdruk te beperken. Zo zijn er zonnepanelen geinstalleerd en wordt er gebruik gemaakt van een warmtepompboiler. Airco units op de kamers zorgen voor koele zomers en aangenaam warme winters.

Het achterste deel van de boerderij, de voormalige varkensstal, is omgetoverd tot Bed and Breakfast.

De kamers zijn zeer ruim, waar gelet is op comfort en je overal de oude elementen uit het verleden ziet terugkomen. Daarbij zijn alle kamers luxe en eigentijds ingericht. Iedere kamer is voorzien van een badkamer met douche, koelkast, televisie en nespresso apparaat. In de gezamenlijke hal staat een magnetron.

Verscholen op het erf ligt ons idyllische zwembad. Je terugtrekken met een goed boek, genietend van de zon, zwemmen in het zoutwaterbad of je ontbijt nuttigen in de ochtendzon. Hier kunnen onze gasten tot rust komen en genieten van ‘een klein stukje Frankrijk’ in Limburg.

De kamers worden verhuurd inclusief bedden- en linnengoed, schoonmaak, vuilnis-beheer, wifi, gas water licht en eindeloos gebruik van ons zwembad.

Appartement HH01

Dit appartement is gelegen op de beganegrond en heeft een directe verbinding met het erf. Deze kamer is zeer ruim en kenmerkt zich vooral door de authentieke betonnen pilaren in de ruimte. In de kamer staat een luxe 2 persoons boxspring maar is uit te breiden met 2 losse auping bedden zodat er max 4 personen kunnen verblijven.

Appartement HH02

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en is te bereiken via een trap in de gezamelijke hal. In deze kamer is de houten dakconstructie goed zichtbaar waardoor het een iets natuurlijkere warme uitstraling heeft. Met name de openslaande deuren vinden wij heel bijzonder door het uitzicht op het erf en de bloementuin.