WELKOM IN BUGGENUM

OMGEVING

Helena’s Hoeve ligt in het kleine kerkdorp Buggenum in de Nederlandse provincie Limburg. Het dorp ligt aan de Maas, hemelsbreed ongeveer vijf kilometer van Roermond.

Roermond staat bekend om zijn Designer Outlet Center waar je rustig de gehele dag kunt vertoeven. Echter is Roermond meer dan een plekje om te shoppen, het kent een rijke geschiedenis en dat zal je ook merken als je in de stad rondwandelt.

De watersporters onder ons kunnen zich uitleven op de Maasplassen tussen Buggenum en Roermond. Roermond ligt op ongeveer 20 min fietsen vanaf de B&B.

Als je de straat uit loopt, op nog geen 200 meter afstand van Helena’s Hoeve, ligt Home of Heroes vanwaar je allerlei activity adventures kunt beleven tijdens je verblijf. Heb je behoefte aan natuur? Huur bijvoorbeeld samen een E-scooter om de natuurrijke omgeving in het Leudal te ontdekken of te genieten van de mooie routes langs de maas & de maasplassen.

Op hartvanlimburg.nl zijn alle bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt van de B&B overzichtelijk weergegeven.

Op liefdevoorleudal.nl ontdek je alle informatie over de mooie natuur, culinaire hoogstandjes, fietsroutes en de historie en cultuur van Leudal.